Visagie bruid

Bruidsmake-up om te zoenen

Op je trouwdag wil je je geweldig mooi voelen. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Met mijn bruidsmake-up gaat dat zeker lukken!

Als professioneel visagiste tover ik je vakkundig om in de allermooiste versie van jezelf. Jij kunt zorgeloos genieten van jullie ‘big day’, want je make-up blijft perfect zitten. Zelfs bij hoge temperaturen. Dus kom maar op met die zoen en die traan!

jouw voordeel

 • je bruidsmake-up zit perfect, de hele dag
 • krachtige natuurlijke uitstraling
 • oogverblindend op foto’s
buidsmake-up
bruidsmake-up

bruidsmake-up: natuurlijk op je allermooist

Je partner wil JOU zien op je trouwdag. En niet een vreemde vrouw! Met mijn bruidsmake-up blijf je gelukkig gewoon jezelf. Maar dan wel met een egaal perzikhuidje, een oogverblindende blik en prachtige lippen. Noem het: de allermooiste versie van jezelf! En of het nou dag- of feestlicht betreft: jij straalt. Dat beloof ik.

Uiteraard past je bruidsmake-up ook perfect bij je trouwjurk. Die komt zelfs veel beter tot zijn recht met goede visagie. Wil je ’s avonds spannende smokey eyes? Ook dat is mogelijk (op locatie).

zorgeloos genieten, stralende bruid

Jouw trouwdag, daar wil je geen minuut van missen. Ooit was ik zelf de bruid, dus ik begrijp dat maar al te goed. Daarom zorg ik ervoor dat jij niet ieder uur een kwartier lang hoeft te poederen op het toilet.

Met mijn professionele producten en slimme visagietechnieken blijft je bruidsmake-up écht de hele dag perfect stabiel. Onder alle omstandigheden. Ja, ook bij die zoen en die traan. Zo kun jij zorgeloos genieten van alle mooie momenten. Na een proefmake-up ben je zeker overtuigd!

oogverblindend mooi op je trouwfoto’s

Van je trouwdag wil je uiteraard prachtige foto’s. Jij met een flets gezicht of een glanzend hoofd op beeld, dat zou toch wel eeuwig zonde zijn! Die trouwfoto’s doe je niet zomaar even over…

Met mij als jouw bruidsvisagist blader je straks met veel plezier door jullie album. Ik zorg er namelijk voor dat jij oogverblindend mooi én vol zelfvertrouwen op de foto staat. Zo kun je eindeloos nagenieten van die bijzondere dag. Extra zeker zijn van je zaak? Ik maak met liefde een testfoto van je (proef)bruidsmake-up.

Waarom Daniëlle inschakelen voor je bruidsmake-up?

 • 1.

  professionele bruidsvisagie aan huis én op locatie

 • 2.

  100% zelfverzekerd genieten van je trouwdag

 • 3.

  complete bruidsstyling (make-up, kapsel, aankleden) mogelijk

 • 4.

  krachtige vertaling van je wensen én je persoonlijkheid

 • 5.

  verzorgende professionele make-up
  (ook verkoop)

bruidsmake-up

klant over Daniëlle

“ Wat was 2019 een feestje! En wat was het fijn om jou op mijn dag erbij te hebben. Ik heb me nog nooit zó mooi gevoeld. Heel erg dankjewel, you rock!”

Elmke
bruidsmake-up

BRUIDSMAKE-UP OM TE ZOENEN (STAPPENPLAN)

stap 1

Kennismakingsgesprek
(o.a. wensen bespreken)

stap 2

Look en tinten bepalen (passend bij de jurk en een eventueel trouwthema)

stap 3

Proefmake-up
(+/- een maand voor je trouwdag)

stap 4

The big day:
creëren stralende bruidslook (ook haarstyling indien gewenst)

stap 5

Extra: touch-up ’s avonds voor het feest

STRALEN OP JE TROUWDAG?

Ik ben je bruidsvisagist. Samen verrassen we je partner met jouw prachtige bruidslook. 

Handig om te weten

Een bruidsmake-up aanbrengen kan bij jou thuis of op een locatie naar wens. Ik ben er ruim op tijd en zorg voor een ontspannen begin van de dag. Indien gewenst maak ik ook bruidsmeisjes of andere daggasten feestelijk op. Je wensen bespreken we ruim van tevoren.

De visagiesessie op je trouwdag duurt ongeveer 1 uur. Een proefsessie (maand vooraf) duurt gemiddeld 2 uur. Geen behoefte aan een proefmake-up? Reken dan 1 ½ uur voor de visagiesessie op je trouwdag. Uitbreiding met professionele haarstyling is mogelijk. Ook help ik je ‘in de jurk’, indien gewenst. Alles op maat voor jou!

De kosten voor bruidsvisagie zijn afhankelijk van jouw wensen en dus op aanvraag.

workshop

Nieuwsgierig geworden naar de kneepjes van het visagievak? Boek een inspirerende workshop bij Daniëlle Styling & Visagie. Ook geweldig als cadeau.

cadeaubon

Daniëlle’s visagie is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om weg te geven. Gun jij je moeder ook een prachtmake-up op jouw bruiloft? Geef haar dan een cadeaubon van Daniëlle Styling & Visagie.

Combineer en straal nog meer

bruidsmake-up

persoonlijk make-up advies

Welke make-up tinten maken jou jonger, frisser en aantrekkelijker? Ontdek het tijdens een persoonlijk make-up advies.

bruidsmake-up

make-up advies zakelijk

Laat je make-up ook zakelijk voor je werken. Ik help je graag met slimme tips en tricks tijdens een zakelijk make-up advies.

bruidsmake-up

visagie fotoshoot

Op de foto? Ik tover je vakkundig om in de mooiste versie van jezelf. Bekijk visagie fotoshoot.

Contactgegevens

Daniëlle v.d. Velden
Tel. 06 42856328
info@styling-visagie.nl

Blijf op de hoogte

© 2020 Daniëlle Styling & Visagie | Privacyverklaring | Website: Monique van de Mortel