PERSONAL SHOPPING FEEST

Partyproof zonder stress

Een bijzonder feest vraagt om nieuwe kleren. Wil jij écht iets speciaals? Maar bovenal een feestoutfit die perfect bij je figuur en je persoonlijkheid past? Schakel mij in!

Ik ben je personal shopper en dé remedie tegen kledingstress. Samen vinden we een fantastische outfit, waarin jij helemaal jezelf kan zijn en straalt. Het feest kan beginnen!

jouw voordeel

 • van top tot teen klaar
 • kleding die écht bij je past
 • ontspannen winkelen

van top tot teen feest

Een mooie én complete outfit vinden voor een feest kan een frustrerende zoektocht zijn. Heb je eindelijk de perfecte jurk, maar dan lukt het weer niet om de juiste schoenen te vinden. Laat staan een bijpassend jasje. Herkenbaar? Personal shopping biedt uitkomst. Ik kleed je helemaal aan. Schoenen, accessoires, de juiste lingerie. Je bent écht klaar. En van top tot teen feest!

eerlijk en objectief kledingadvies

Alles staat jou prachtig volgens verkopers in modewinkels. Maar is dat werkelijk zo? Van mij krijg je een eerlijk, objectief advies. En je krijgt ‘out of the box’ net even wat anders dan anders. Na een kennismakingsintake en een vragenlijst – voor een nog beter beeld – zoeken we samen naar een outfit die écht past bij het feest, je persoonlijkheid en je figuur.

ontspannen winkelen

Shoppen met mij is ontspannen shoppen. Samen maken we er een leuk uitje van. Desgewenst met een heerlijke lunch. Geen tijd of zin om zelf mee te gaan winkelen? Dan shop ik graag voor je. Ik hang een selectie voor je klaar en jij hoeft alleen nog maar te passen. Dus geen eindeloze zoektocht voor jou. En ook niet met lege handen of toch weer het verkeerde thuiskomen.

waarom Daniëlle inschakelen?

 • 1.

  professionele styling en coaching

 • 2.

  100% slaaggarantie

 • 3.

  net even wat anders, maar tóch jij

 • 4.

  thuis kleding passen en stylen mogelijk
  (ook ’s avonds)

 • 5.

  professionele bijpassende feestmake-up (indien gewenst)

personal shopping feest

klant over Daniëlle

“ Voor ons 12 ½-jarig huwelijksfeest op pad geweest met Daniëlle.  Superleuke, leerzame en inspirerende dag gehad. Prima geslaagd ook! Alles was op en top voorbereid en ik heb nuttige tips en adviezen gekregen. Voor mij was het een echt verwenmoment.”

Mandy

DANIËLLE’S PARTYPROOF SHOPPINGSESSIE IN STAPPEN

stap 1

Kennismakingsgesprek

stap 2

Budget bespreken en wensen vertalen in een moodboard

stap 3

Samen shoppen in (vooraf gekozen) winkels of thuis je outfit kiezen, uit de door Daniëlle zorgvuldig geselecteerde items

stap 4

Finishing touch, accesoires toevoegen

extra

Lunch en/of professionele feestmake-up

SCHITTEREN OF HET FEEST?

Ik ben je personal shopper. Samen gaan we op zoek naar een fantastische feestoutfit voor jou.

Handig om te weten

Hoe en waar je kleding wil shoppen en passen, beslis jij helemaal zelf. We kunnen de stad in gaan of winkelen in een modezaak in de buurt. Maar ik kan je ook thuis helpen. Dan shop ik voor je en dan passen we de items op een tijdstip dat het jou uitkomt. ’s Avonds?
Geen probleem.

De één slaagt razendsnel, bij de ander duurt het wat langer. Daarom is mijn shoptijd variabel. Alles op maat voor jou! Het is ook mogelijk om Personal Shopping Feest te combineren met bijvoorbeeld Personal Shopping Zakelijk

Ik help je met shoppen vanaf €50,- per uur. Uitbreiding met andere diensten en/of lunch op aanvraag. Reiskosten zijn € 0,24 p/km, vanaf +20 km. Zie personal shopping als een investering in jezelf! Mijn kledingadvies is overigens ook zakelijk aftrekbaar als representatiekosten.

selfiestrippenkaart

Sta je thuis of in de winkel voor de spiegel en weet je het even niet meer? Met de selfiestrippenkaart van Daniëlle Styling & Visagie krijg je 10 keer professioneel stylingadvies. Je hoeft alleen maar even een selfie te appen.

Prijs: € 50,-

cadeaubon

Personal shopping is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om weg te geven. Ken jij iemand die binnenkort een bijzonder feest heeft? Geef haar of hem een cadeaubon van Daniëlle Styling & Visagie.

Combineer en straal nog meer

personal shopping feest

feestmake-up

Bij een bijzonder feest hoort uiteraard ook een mooie stijlvolle make-up. Ik help je graag met professionele visagie.

personal shopping feest

personal shopping zakelijk

Vul jouw garderobe aan met outfits die zakelijk voor je werken. Ik ga graag voor je of samen met je shoppen.

personal shopping feest

figuur- en stijladvies

Waarom past iets wel of niet bij je? Een figuur- en stijlanalyse geeft inzicht én meer zelfvertrouwen.

Contactgegevens

Daniëlle v.d. Velden
Tel. 06 42856328
info@styling-visagie.nl

Blijf op de hoogte

© 2020 Daniëlle Styling & Visagie | Privacyverklaring | Website: Monique van de Mortel