MAKE-UP ADVIES

Ontdek wat de juiste make-up met je doet

Jij draagt make-up om je mooier en zelfverzekerder te voelen. Maar eigenlijk heb je geen idee wat bij jouw gezichtsvorm, ogen, huid en haar past. Dus ‘kleur’ je maar wat. Zonde, zonde, zonde!

Ik help je graag met een persoonlijk make-up advies. Samen ontdekken we welke tinten jou écht mooi maken. Daarnaast leer ik je hoe je met slimme visagietechnieken het beste uit je gezicht haalt. Laat maar komen, die complimentjes!

jouw voordeel

 • een mooiere, jongere en frissere uitstraling
 • geen make-up missers meer
 • razendsnel tiptop in de ochtend

versterk je natuurlijke uitstraling met de juiste kleuren

Jouw gezicht, dat is je visitekaartje. Met kleuren die écht bij je passen straal je en maak je altijd een goede (eerste) indruk. Bij mij kun je rekenen op een professionele kleuranalyse.

Ik laat je zien welke basistinten je mooi staan en met welke kleuren je het beste kan accentueren. Het versterken van jouw natuurlijke uitstraling, dat is mijn uitgangspunt. Erg handig is het kleurenpaspoort dat je na afloop van mijn advies ontvangt. Je hoeft nooit meer te twijfelen over tinten. En voorkomt ook nog eens miskopen.

Bye bye make-up missers, welkom stralende jij

Make-up is gemaakt om je schoonheid te benadrukken. Niet om een verkeerde indruk te wekken. Of nog erger: voor paal te staan. Lippenstift die niet matcht met je huidskleur, een te dik aangebrachte foundation of bijgetekende wenkbrauwen die nep lijken. Het zijn van die typische missers. Die jij gelukkig nooit meer maakt na een persoonlijk make-up advies van mij!

Want ik leer je hoe je jezelf écht mooi opmaakt. Met mijn tips en tricks werkt jouw make-up alleen nog maar in je voordeel. Jij kunt dus 100% zelfverzekerd de deur uit!

Mooi in een handomdraai met slimme opmaaktrucjes

Elke dag stralend de deur uit, dat klinkt heerlijk. Maar jouw tijd is schaars en kostbaar. Een uur voor de spiegel zitten in de ochtend, daar heb jij helemaal geen zin in. Als werkende moeder begrijp ik dat maar al te goed.

Daarom krijg je tijdens mijn make-up advies slimme tips en tricks waarmee jij jezelf razendsnel mooi maakt. Prettig, want dan heb je geen last van make-up stress in de ochtend. Je kunt op tijd én toch altijd tiptop verzorgd naar buiten. Weer een zorg minder!

WAAROM DANIËLLE INSCHAKELEN VOOR EEN MAKE-UP ADVIES?

 • 1.

  professioneel visagiste

 • 2.

  make-up advies is inclusief kleuranalyse

 • 3.

  inspirerende opmaaktips en -tricks

 • 4.

  zelfvertrouwenboost gegarandeerd

 • 5.

  afspraken buiten kantooruren mogelijk

 • 6.

  verzorgende professionele make-up
  (ook verkoop)

 • 7.

  groepsadvies en incompany mogelijk

make-up advies

klant over Daniëlle

“ Wat fijn om alleen al te weten welke foundation bij me past. En welke kleuren make-up. Ik bleef maar hangen in dezelfde gewoontes van jaren geleden, ondanks dat mijn gezicht is veranderd. Het was tijd voor andere make-up!”

Hanneke

ONTDEK WAT DE JUISTE MAKE-UP MET JE DOET
(IN SLECHTS 5 STAPPEN)

stap 1

Kennismakingsgesprek
(onder andere make-up gewoontes en manieren bespreken).

stap 2

Kleur/gezichtsanalyse gebaseerd op huid, haar, ogen en gezichtsvorm.

stap 3

Spiegelsessie, do’s en don’ts.

stap 4

Experimenteren (camoufleren, accentueren, shapen, wenkbrauwen, ogen, lippen).

stap 5

Rustig alles op een rij zetten: jouw beste tinten en persoonlijke handvatten. Na afloop ontvang je een kleurenpaspoort.

Benieuwd welke make-up écht bij jou past?

Ik ben je make-up adviseuse. Samen halen we het beste uit je gezicht naar boven.

Handig om te weten

Voor een persoonlijk make-up advies kom ik graag naar jou toe. Op een voor jou geschikt tijdstip. ’s Avonds? Geen enkel probleem. Ben je liever even lekker van huis? Kom dan gezellig naar mijn studio voor een make-up advies! Groepsadvies en incompany is tevens mogelijk.

Een standaard persoonlijk make-up advies duurt ongeveer 2 uur. Uitbreiding met bijvoorbeeld zakelijk make-up advies of kleuradvies kleding is altijd mogelijk. Alles op maat voor jou!

Voor een persoonlijk make-up advies betaal je € 100,-. Reiskosten zijn € 0,24 p/km, vanaf +20 km. Zie mijn make-up advies als een investering in jezelf. Jij gaat namelijk vol zelfvertrouwen de deur uit! Mijn advies is overigens ook zakelijk declarabel als representatiekosten.

Lookx en Karaja

Als professioneel visagiste hecht ik veel waarde aan de kwaliteit van make-up producten. Lookx en Karaja zijn mijn favoriete merken. Lucky for you ben ik zowel voor Lookx als voor Karaja een officieel verkooppunt.

cadeaubon

Een make-up advies van Daniëlle is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om weg te geven. Ken jij iemand die wel een zelfvertrouwenboost kan gebruiken? Verras haar met een cadeaubon van Daniëlle Styling & Visagie.

Combineer en straal nog meer

make-up advies

kleuradvies kleding

Wil jij niet langer een grijze muis zijn? Na een kleuradvies kleding kun je laten zien wie je werkelijk bent.

make-up advies

zakelijk make-up advies

Laat make-up ook zakelijk voor je werken. Ik help je graag met slimme tips en tricks tijdens een zakelijk make-up advies

make-up advies

figuur- en stijladvies

Waarom past iets wel of niet bij je? Een figuur- en stijlanalyse  geeft inzicht én meer zelfvertrouwen.

Contactgegevens

Daniëlle v.d. Velden
Tel. 06 42856328
info@styling-visagie.nl

Blijf op de hoogte

© 2020 Daniëlle Styling & Visagie | Privacyverklaring | Website: Monique van de Mortel