garderobecheck

herontdek je kledingkast

Jouw kledingkast is overvol. En toch heb je elke dag wéér niks om aan te trekken. Nou ja, ergens hangt nog wel dat mooie dure jurkje. Maar waar combineer je het mee? Gelukkig heb je mij.

Tijdens de garderobecheck gaan we samen schatgraven in jouw kast. We ordenen, combineren en stylen. Net zolang tot jij weer straalt!

jouw voordeel

 • veel nieuwe combinaties én stylingtips
 • overzicht in je kledingkast
 • efficiënter shoppen, geen miskopen meer

verrassende outfits uit je eigen garderobe   

Niets is voordeliger dan shoppen in je eigen kledingkast. Mijn garderobecheck levert je een heleboel nieuwe verrassende combinaties op. Zo kun je weer een hele tijd vooruit. Schoenen en accessoires maken voor mij deel uit van je outfit. Die neem ik dus ook mee in de sessie. Van alle geslaagde outfits maak ik foto’s. Na afloop van de garderobecheck ontvang je een naslagwerk met foto’s en stylingtips.

overzicht in je garderobe, rust in je hoofd

Met een garderobecheck zeg je vaarwel tegen kledingstress in de ochtend. Na mijn bezoekje ligt je kledingkast alleen nog maar vol met tienen. Je ziet in één oogopslag wat je allemaal hebt. Zo pluk je ’s morgens binnen no-time de perfecte outfit uit je kast. Heerlijk toch, zo’n rustige start van de dag!

geen miskopen meer dankzij persoonlijke stijltips

Met mijn stijltips, die je krijgt tijdens de garderobecheck, voorkom je miskopen in de toekomst. Je weet namelijk precies wat wel en wat niet bij je past. Dat winkelt een stuk efficiënter. Na afloop van de sessie ontvang je een shoplijst met onmisbare items voor je garderobe. Zo kun je heel gericht aanvullen. En je draagt je kleding in de toekomst veel vaker. Toch nog onzeker of gewoonweg te druk? Ik help je graag met shoppen.   

waarom Daniëlle inschakelen?

 • 1.

  professionele styling en coaching

 • 2.

  eerlijk en onafhankelijk advies

 • 3.

  zelfvertrouwenboost gegarandeerd

 • 4.

  imagoverbetering, zowel zakelijk, als privé

 • 5.

  afspraken buiten kantooruren mogelijk

garderobecheck

weer happy met je eigen garderobe in slechts 5 stappen

stap 1

Kennismakingsgesprek

stap 2

Bekijken alle kleding

stap 3

Ordenen

stap 4

Nieuwe combinaties maken, passend bij je figuur en stijlwensen

stap 5

Stylingadvies met foto’s

Kledingkast herontdekken?

Maak een afspraak voor een garderobecheck en ik laat je stralen!

Handig om te weten

Je hoeft je kledingkast niet helemaal naar mij toe te sjouwen. Ik kom gewoon bij jou thuis schatgraven. Op een tijdstip dat het jou uitkomt. ’s Avonds? Geen probleem.

Een standaard garderobecheck duurt 2,5 uur. Maar uitbreiding of combineren met kleuradvies of figuur- en stijladvies is altijd mogelijk. Alles op maat voor jou!

Je betaalt € 150,- voor een garderobecheck inclusief naslagwerk met foto’s en stylingtips. Uitbreiding met andere diensten op aanvraag. Reiskosten zijn € 0,24 p/km, vanaf +20 km. Het kledingadvies is zakelijk declarabel als representatiekosten.

selfiestrippenkaart

Sta je thuis of in de winkel voor de spiegel en weet je het even niet meer? Met de selfiestrippenkaart van Daniëlle Styling & Visagie krijg je 10 keer professioneel stylingadvies. Je hoeft alleen maar even een selfie te appen.

Prijs: € 50,-

cadeaubon

Een garderobecheck is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om weg te geven. Ken jij iemand die professionele hulp kan gebruiken? Geef haar of hem een cadeaubon van Daniëlle Styling & Visagie.

Combineer en straal nog meer

garderobecheck

personal shopping

Vul jouw garderobe aan met fantastische nieuwe kleding die helemaal bij je past. Ik ga graag voor je of samen met je shoppen.

garderobecheck

figuur- en stijladvies

Waarom past iets wel of niet bij je? Een figuur- en stijlanalyse geeft inzicht én meer zelfvertrouwen.

garderobecheck

Kleuradvies

Wil je niet langer een grijze muis zijn? Na een kleuradvies kun je laten zien wie je werkelijk bent. 

Contactgegevens

Daniëlle v.d. Velden
Tel. 06 42856328
info@styling-visagie.nl

Blijf op de hoogte

© 2020 Daniëlle Styling & Visagie | Privacyverklaring | Website: Monique van de Mortel