Ik ben
Daniëlle

En ik neem jouw uiterlijk knap serieus

Want elke vrouw verdient het om te stralen!

over daniëlle

Meer dan mooi

Jouw leven leuker maken met kleding en make-up is prachtig.

Als stylist, visagist en imagocoach wil ik meer dan mooi. Ik voel het als mijn verantwoordelijkheid om jouw leven écht leuker te maken. Dat is ook mijn missie. En daar haal ik met liefde alles voor uit de kast (of uit de beautycase). Ik help je met zowel persoonlijke als zakelijke doelen.

Mijn beautywens komt uit als jij straalt

voor de spiegel

Samen gaan we voor meer zelfvertrouwen, complimentjes en happiness.

op de werkvloer

Samen gaan we voor meer opdrachten, zakelijke kansen en waardering.

tijdens het feest

Samen gaan we voor de dag van je leven, onbezorgd genieten en prachtige herinneringen.

voor de camera

Samen gaan we voor oogverblindende foto’s, een beter portfolio en meer kansen.

Investeren in je uiterlijk is altijd slim.

Neem contact met me op en we gaan snel aan de slag met jouw mooie doelen. Ik heb er nu al zin in!

Kleding en make-up: I love it

Werken met kleding en make-up is voor mij het leukste wat er is. Op mijn gezin na dan!

Mijn passie ontstond in de jaren 90, tijdens mijn studiejaren (HBO pabo). Voor die tijd had ik me nooit zo beziggehouden met mode, make-up en uiterlijk. Ik was juist een echt paardenmeisje. En bovendien was ik heel erg verlegen, bleef liever op de achtergrond ook. Zeg maar gerust: een grijs muisje.

Maar als studerende tiener merkte ik al snel dat een beetje aandacht schenken aan je uiterlijk een groot effect kan hebben. Met wat make-up en leuke kleding werd ik ineens gezien. Ik deed ertoe, had impact! Ik voelde me zekerder en sterker voor een groep. Mijn liefde voor kleding en make-up was geboren en zou ook nooit meer weggaan.

Inmiddels heb ik alle kennis en kunde in huis om jou en alle andere vrouwen op de wereld prachtig te kleden en op te maken. Dat mijn passie uiteindelijk mijn werk is geworden, vind ik echt fantastisch. Het verschil maken met mooie kleding en make-up én vrouwen inspireren om hun uiterlijk in te zetten als tool voor succes. Dat is mijn job. En dat doe ik met heel veel liefde!

Mijn beautydiploma’s op een rij:

 • Personal Styling:
  B-academy
 • Beroepsopleiding Visagie:
  Micky Jooren
 • Masteropleiding Visagie:
  Micky Jooren
 • Haarstyling: 
  Micky Jooren
 • Diverse trainingen op visagie-,
  styling- en haargebied

Ga naar portfolio

“ Jouw leven leuker maken, dát is mijn missie.
Daar haal ik met liefde alles voor uit de kast!”
Daniëlle van der Velden

Volg Daniëlle op FACEBOOK en INSTAGRAM

Inspireren als passie

Ik vind het prachtig om te zien als iemand het maximale uit zichzelf haalt. Als coach en inspirator draag ik daar graag een steentje aan bij. Mijn jarenlange ervaring in het basisonderwijs (ik sta nog altijd een dag in de week voor de klas) komt absoluut van pas tijdens mijn adviessessies en workshops.

Mensen in hun kracht zetten en zelfvertrouwen geven, daar word ik heel blij van. Als creatieveling denk ik graag ‘out of the box’ met je mee.

Ook coaching onzekere tieners

Tieners kunnen flink onzeker zijn over hun uiterlijk. Zeker in deze tijd met alle social media. Iedereen lijkt namelijk perfect op Facebook en Instagram. Onhaalbare (gefotoshopte) doelen worden nagestreefd. Ik help, naast volwassenen, ook tieners met hun zoektocht naar een eigen identiteit en een eigen unieke kledingstijl. Samen gaan we voor een flinke zelfvertrouwenboost.

Mijn beautystudio

Mijn studio in Asten-Heusden (nabij Eindhoven) is mijn tweede huiskamer. Hij is sfeervol en alle tools en benodigdheden voor een succesvol beautyavontuur met kleding en make-up zijn aanwezig.

Maar ik kom ook met veel plezier naar je toe voor een advies. Soms is dat zelfs handiger. Ik pak dan gewoon mijn beautykoffers en hup de auto in. Geen probleem.

Meer weten over Daniëlle? Kom gezellig koffie drinken in mijn studio. Bel 06-42856328 voor een afspraak of ga naar contact.
Liever thuis een afspraak? Ik kom graag naar je toe.

Contactgegevens

Daniëlle v.d. Velden
Tel. 06 42856328
info@styling-visagie.nl

Blijf op de hoogte

© 2020 Daniëlle Styling & Visagie | Privacyverklaring | Website: Monique van de Mortel