PERSONAL SHOPPING ZAKELIJK

shop zakelijke kleding die voor je werkt

Jouw zakelijke kleding, daar wil je professionaliteit mee uitstralen. Je bent tenslotte een vakvrouw. En daaraan mag niemand twijfelen, toch?

Als personal shopper help ik je met het vinden van mooie representatieve outfits die écht voor jou werken. Of je nou een pitch hebt of een lezing: misgrijpen in je kledingkast is verleden tijd na een shoppingsessie met mij. Meer zakelijk succes daarentegen ligt binnen handbereik!

jouw voordeel

 • een krachtige professionele uitstraling, meer zakelijke kansen
 • kleding die écht bij je past en vooral ook heel lekker zit
 • met weinig tijdsinvestering en zonder winkelstress veel nieuwe outfits

maak een statement met je zakelijke garderobe

Alles staat jou prachtig volgens verkopers in modeshops. Maar is dat werkelijk zo? Van mij krijg je eerlijk, objectief advies. En je krijgt ‘out of the box’ net even wat anders dan anders.

Na een kennismaking zoeken we samen naar zakelijke outfits die écht passen bij jouw werk, persoonlijkheid en figuur. Met de nieuwe aanwinsten en mijn stijltips kun je optimaal presteren en imponeren. Klein budget? Geen probleem! Ik laat je zien dat je met een beperkt budget ook krachtig voor de dag kunt komen.

representatieve kleding die lekker zit

Hoe stijlvol ook, jij hebt niks aan zakelijke outfits die niet lekker zitten. In een rok die steeds omhoog kruipt of een colbert dat trekt bij je armen kun je onmogelijk optimaal presteren. Ik snap dat helemaal. En daarom zoek ik voor jou enkel en alleen naar representatieve kleding die comfortabel zit.

Na een personal shoppingsessie met mij blijft je kleding dus niet meer ongedragen in de kast hangen. Geen geldverspilling meer!

efficiënt en effectief zakelijke kleding shoppen

Ben je te druk bezet voor een shopmiddag samen met mij? Of heb je geen zin in een zoektocht naar zakelijke outfits? Geen nood! Ik shop ook graag voor je. Met mijn selectie kom ik dan naar je toe. En jij hoeft alleen nog maar te passen. Efficiënter kan niet, toch?

Je kunt kiezen uit meer dan voldoende kledingitems, die mooi met elkaar combineren. Uiteraard houd ik jouw budget strak in de gaten. Met al je nieuwe aanwinsten én mijn stijltips ben jij razendsnel representatief in de ochtend. Bye bye kledingstress!

waarom Daniëlle inschakelen?

 • 1.

  professionele styling en coaching

 • 2.

  100% slaaggarantie

 • 3.

  net even wat anders, maar tóch jij

 • 4.

  thuis kleding passen en stylen mogelijk (ook ’s avonds)

 • 5.

  zelfvertrouwenboost gegarandeerd

klant over Daniëlle

“ Ik kreeg een shoppingsessie cadeau van een vriendin. Na een persoonlijke intake kwam Daniëlle een avond langs met een heleboel kleding in verschillende stijlen. Het was heel erg leuk om zo veel te kunnen passen. Lekker comfortabel, gewoon thuis en niet in zweterige stoffige paskamers. Veel van wat Daniëlle bij zich had, zou ik zelf in de winkel niet uit het rek hebben gepakt. Het resultaat is een verrassende garderobeboost waar ik zakelijk en privé nog lang mee vooruit kan!”

Lonieke

SHOP VOOR DE JOB (STAPPENPLAN)

stap 1

Kennismaking

stap 2

Budget bespreken, wensen vertalen en een shopdatum prikken.

stap 3

Samen shoppen in (vooraf gekozen) winkels of thuis je outfit kiezen, uit de door Daniëlle geselecteerde items.

stap 4

Finishing touch, accesoires toevoegen.

Extra

Lunch en/of uitgebreid zakelijk kleur- en stijladvies.

SHOPPEN VOOR ZAKELIJK SUCCES?

Ik ben je personal shopper. Samen gaan we op zoek naar krachtige zakelijke outfits voor jou

Handig om te weten

Hoe en waar je kleding shopt en past, beslis jij helemaal zelf. We kunnen de stad in gaan of winkelen in een modezaak in de buurt. Maar ik kan je ook thuis helpen. Dan shop ik voor je en vervolgens passen we de items op een tijdstip dat het jou uitkomt. ’s Avonds? Geen probleem.

De één slaagt razendsnel, bij de ander duurt het wat langer. Daarom is mijn shoptijd variabel. Alles op maat voor jou! Het is ook mogelijk om Personal Shopping Zakelijk te combineren met bijvoorbeeld Personal Shopping Privé of Zakelijk Kledingadvies.

Ik help je met shoppen vanaf €50,- per uur. Uitbreiding met andere diensten en/of lunch op aanvraag. Reiskosten zijn € 0,24 p/km, vanaf +20 km. Zie personal shopping als een investering in jezelf! Mijn kledingadvies is overigens ook zakelijk declarabel als representatiekosten.

selfiestrippenkaart

Sta je thuis of in de winkel voor de spiegel en weet je het even niet meer? Met de selfiestrippenkaart van Daniëlle Styling & Visagie krijg je 10 keer professioneel stylingadvies. Je hoeft alleen maar even een selfie te appen.

Prijs: € 50,- 

cadeaubon

Personal shopping is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om weg te geven. Ken jij iemand die een nieuwe zakelijke garderobe kan gebruiken? Geef haar of hem een cadeaubon van Daniëlle Styling & Visagie.

Combineer en straal nog meer

personal shopping zakelijk

zakelijk make-up advies

Maak van je gezicht een écht visitekaartje. Na een zakelijk make-up advies weet jij wat je powerkleuren zijn.

personal shopping zakelijk

zakelijk kledingadvies

Waarom past iets wel of niet bij jou en je functie? Een zakelijk kledingadvies geeft inzicht én handvatten.

personal shopping zakelijk

imagocoaching

Krijg je zakelijk niet de waardering die je verdient? Dan is het wellicht tijd voor imagocoaching.

Contactgegevens

Daniëlle v.d. Velden
Tel. 06 42856328
info@styling-visagie.nl

Blijf op de hoogte

© 2020 Daniëlle Styling & Visagie | Privacyverklaring | Website: Monique van de Mortel