ZAKELIJK MAKE-UP ADVIES

MAAK JE OP VOOR ZAKELIJK SUCCES

Jouw zakelijke make-up, daar wil je professionaliteit mee uitstralen. Je bent tenslotte een vakvrouw. En daaraan mag niemand twijfelen, toch? Ik help je om van je gezicht een écht visitekaartje te maken!

Na een zakelijk make-up advies van mij weet jij precies welke kleuren jou krachtiger en zichtbaarder maken. Ook leer ik je hoe je met slimme visagietechnieken het beste uit je gezicht haalt. Zo kun jij nog meer uitblinken in je werk. Welkom nieuwe kansen!

jouw voordeel

 • een mooie, frisse én krachtige uitstraling
 • geen make-up missers meer, altijd de juiste indruk
 • razendsnel representatief in de ochtend

Meer power met de juiste kleuren

Met kleuren die écht bij jou passen straal je en maak je altijd een goede indruk. Bij mij kun je rekenen op een professionele kleuranalyse. Ik laat je zien welke basistinten je mooi staan en met welke kleuren jij het beste kunt accentueren. Het versterken van jouw natuurlijke uitstraling, dat is mijn uitgangspunt.

Heb je een specifiek doel, bijvoorbeeld meer autoriteit uitstralen? Ook daarmee help ik je. Kleur doet meer dan je denkt! Erg handig is het kleurenpaspoort dat je van me krijgt. Je hoeft nooit meer te twijfelen over tinten. En voorkomt miskopen.

Geen make-up missers meer, vol zelfvertrouwen aan het werk

Het laatste wat je wilt als hardwerkende vrouw, is met je zakelijke make-up een verkeerde indruk achterlaten. Of erger nog: voor paal staan. Een te dik aangebrachte foundation, veel glans en glitter of te zwaar opgemaakte ogen. Het zijn van die typische missers. Die jij gelukkig nooit meer maakt na een zakelijk make-up advies van mij!

Want ik leer je hoe je jezelf écht mooi en representatief opmaakt voor bijvoorbeeld een presentatie of een acquisitiegesprek. Met mijn tips en tricks straal je altijd de juiste boodschap uit. Vol zelfvertrouwen!

Representatief in een handomdraai met slimme visagietrucjes

Elke dag stralend en keurig verzorgd de deur uit, dat klinkt geweldig. Maar jouw tijd is schaars en kostbaar. Een uur voor de spiegel zitten in de ochtend, daar heb jij helemaal geen zin in.

Als ondernemer en moeder begrijp ik dat maar al te goed. Daarom krijg je tijdens mijn zakelijk make-up advies slimme tips en tricks waarmee jij jezelf razendsnel mooi maakt. Prettig, want dan heb je geen last van make-up stress in de ochtend. Je kunt op tijd én toch altijd representatief naar buiten. Niemand die nog vraagt of je wel goed hebt geslapen!

Waarom Daniëlle inschakelen voor een zakelijk make-up advies?

 • 1.

  professionele visagist en imagocoach

 • 2.

  make-up advies is inclusief kleuranalyse

 • 3.

  inspirerende opmaaktips en -tricks

 • 4.

  zelfvertrouwenboost gegarandeerd

 • 5.

  afspraken buiten kantooruren mogelijk

 • 6.

  verzorgende professionele make-up (ook verkoop)

 • 7.

  groepsadvies en incompany mogelijk

zakelijk make-up advies

klant over Daniëlle

“ Ik dacht altijd goed over te komen met mijn eeuwige blauwe potloodlijntje. Na een make-up advies bij Daniëlle voel ik me veel krachtiger. Ik laat meer zien hoe ik ben en mensen zeggen dat ik er jonger uitzie. Wat wil je nog meer!”

Wilma

ONTDEK IN 5 STAPPEN HOE JE VAN JE GEZICHT EEN VISITEKAARTJE MAAKT

stap 1

Kennismakingsgesprek (onder andere make-up gewoontes en manieren bespreken).

stap 2

Kleur/gezichtsanalyse gebaseerd op huid, haar, ogen en gezichtsvorm.

stap 3

Spiegelsessie, do’s en don’ts.

stap 4

Experimenteren (camoufleren, accentueren, shapen, wenkbrauwen, ogen, lippen).

Stap 5

Alles op een rij zetten: jouw beste tinten en persoonlijke handvatten. Na afloop ontvang je een kleurenpaspoort.

POWER UITSTRALEN MET JE ZAKELIJKE MAKE-UP?

Schakel mij in voor een make-up advies. Samen maken we jouw uiterlijk krachtiger. Zo kun jij uitblinken!

Handig om te weten

Voor een zakelijk make-up advies kom ik graag naar jou toe. Op een voor jou geschikt tijdstip. ’s Avonds? Geen enkel probleem. Wil je juist liever even de deur uit? Je bent van harte welkom in mijn make-up studio. Groepsadvies en incompany is tevens mogelijk.

Een standaard zakelijk make-up advies duurt circa 2 uur. Uitbreiding met bijvoorbeeld zakelijk kledingadvies is altijd mogelijk. Alles op maat voor jou!

Je betaalt € 100,- voor een zakelijk make-up advies. Reiskosten zijn € 0,24 p/km, vanaf +20 km. Zie het make-up advies als een investering in jezelf. Jij kunt namelijk nog meer uitblinken in je werk. Mijn advies is overigens zakelijk declarabel als representatiekosten.

Lookx en Karaja

Als professioneel visagiste hecht ik veel waarde aan de kwaliteit van make-up producten. Lookx en Karaja zijn mijn favoriete merken. Lucky for you ben ik zowel voor Lookx als voor Karaja een officieel verkooppunt.

cadeaubon

Een make-up advies van Daniëlle is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om weg te geven. Ken jij iemand die wel wat meer zakelijke power kan gebruiken? Verras haar met een cadeaubon van Daniëlle Styling & Visagie.

Combineer en straal nog meer

zakelijk make-up advies

zakelijk kledingadvies

Waarom past iets wel of niet bij jou en je functie? Een zakelijk kledingadvies geeft inzicht én handvatten.

zakelijk make-up advies

imagocoaching

Krijg je op werkvlak niet de waardering die je verdient? Dan is het wellicht tijd voor imagocoaching.

zakelijk make-up advies

personal shopping

Vul jouw garderobe aan met fantastische nieuwe kleding die helemaal bij je job past. Ik ga graag voor je of samen met je shoppen.

Contactgegevens

Daniëlle v.d. Velden
Tel. 06 42856328
info@styling-visagie.nl

Blijf op de hoogte

© 2020 Daniëlle Styling & Visagie | Privacyverklaring | Website: Monique van de Mortel