FIGUUR- EN STIJLADVIES

WEER STRALEND VOOR DE SPIEGEL

Jouw kledingkast is overvol. En toch draag je steeds weer ‘save’ diezelfde broek. Of het kledingstuk iets voor je doet? Jij hebt geen idee. Maar in je nieuwe jurk de deur uit… No way! Want die hoge taille voelt thuis ineens toch minder goed dan in de winkel.

Komt dit enigszins bekend voor? Ik help je graag met een figuur- en stijladvies. Je krijgt meer inzicht én zelfvertrouwen. Vaarwel kledingstress, welkom happiness!

jouw voordeel

 • een mooiere, jongere en frissere uitstraling
 • vol zelfvertrouwen kleding combineren en shoppen, geen miskopen meer
 • je eigen unieke kledingstijl die écht bij je past

focus op je pluspunten en voel je fantastisch

Om stralend gekleed voor de dag te komen hoef je echt geen maatje 36 te hebben. Punt! Wel moet je weten wat je pluspunten en je mindere kanten zijn. En veel belangrijker nog: hoe je deze kunt benadrukken en verdoezelen.

Tijdens een figuur- en stijladvies laat ik je zien met welke silhouetten, lijnen, stoffen en printen jouw figuur het allermooiste uitkomt. Je zult versteld staan! Met de handvatten die je krijgt kun je vol zelfvertrouwen gaan shoppen. Bye bye miskopen!

met gemak een outfit samenstellen, zelfverzekerd de deur uit

Een spijkerbroek combineren met een T-shirt, dat lukt jou nog wel. Maar verder… Geloof me, combineren kun je leren! Met mijn stijltips en -tricks stel jij straks met gemak de mooiste outfits samen. Prettig, want dan kun je op tijd én vol zelfvertrouwen de deur uit voor je werk of dat feestje. Geen kledingstress meer.

Uiteraard laat ik je ook mooie combinaties zien uit je eigen garderobe. Tijdens de spiegelsessie ontdekken we de do’s en de don’ts voor jou.

ontdek jouw eigen unieke kledingstijl

Niemand wil een grijze muis zijn. Ook jij niet, toch? Na een figuur- en stijladvies van mij kun jij complimentjes vangen met jouw eigen unieke kledingstijl. Samen ontdekken we welke outfits perfect bij je persoonlijkheid en figuur passen. Het versterken van jouw natuurlijke uitstraling, dat is mijn uitgangspunt.

Wellicht hangen er al pareltjes in je garderobe. Uiteraard checken we dat. Bij een gebrek aan krachtige kledingstukken ga ik graag met of voor je shoppen. Zo kun jij nog meer stralen!

waarom Daniëlle inschakelen?

 • 1.

  professionele styling en imagocoaching

 • 2.

  oog voor detail én voor jou

 • 3.

  zelfvertrouwenboost gegarandeerd

 • 4.

  inspirerende stijltips en -tricks

 • 5.

  afspraak aan huis mogelijk (ook ‘s avonds)

 • 6.

  ook groepsadvies en incompany

figuur- en stijladvies

klant over Daniëlle

“ Ik heb door de tips van Daniëlle geleerd om kleding uit te kiezen die bij me past en waar ik me lekker bij voel. Daniëlle gaat uit van je positieve punten, in plaats van alleen het camoufleren van de ‘no-go area’s. Iets wat ik voorheen deed. Top en zeker aan te raden!”

Melanie

WEER STRALEND VOOR DE SPIEGEL

stap 1

Kennismakingsgesprek

stap 2

Figuuranalyse

stap 3

Spiegelsessie, do’s en don’ts.

stap 4

Combinaties maken uit je eigen kledingkast.

stap 5

Alles op een rij zetten: jouw persoonlijke handvatten. Na afloop ontvang je een stijlrapport.

Extra

Kleuranalyse en/of make-up tips.

DURF JIJ MEE OP STIJLAVONTUUR?

Samen ontdekken we welke kleding perfect bij jouw figuur en persoonlijkheid past. Jij gaat weer stralen!

Handig om te weten

Voor een figuur- en stijladvies kom ik graag naar jou toe. Op een voor jou geschikt tijdstip. ’s Avonds? Geen enkel probleem. Wil je juist liever even de deur uit? Je bent van harte welkom in mijn studio. Groepsadvies en incompany is tevens mogelijk.

Een standaard figuur- en stijladvies duurt circa 2 uur. Uitbreiding met bijvoorbeeld een kleuradvies of Personal Shopping is altijd mogelijk. Alles op maat voor jou!

De kosten voor een figuur- en stijladvies zijn afhankelijk van jouw wensen. Neem contact met me op voor meer informatie en een prijsopgave. Mijn kledingadvies is overigens zakelijk declarabel als representatiekosten.

selfiestrippenkaart

Sta je thuis of in de winkel voor de spiegel en weet je het even niet meer? Met de selfiestrippenkaart van Daniëlle Styling & Visagie krijg je 10 keer professioneel stylingadvies. Je hoeft alleen maar even een selfie te appen. 

Prijs: € 50,- 

cadeaubon

Een kledingadvies van Daniëlle is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om weg te geven. Ken jij iemand die wel een zelfvertrouwenboost kan gebruiken? Geef haar of hem een cadeaubon van Daniëlle Styling & Visagie.

Combineer en straal nog meer

figuur- en stijladvies

garderobecheck

Herontdek je kledingkast tijdens een garderobecheck. En creëer overzicht! Voor rust in je hoofd. 

figuur- en stijladvies

kleuradvies kleding

Wil je niet langer een grijze muis zijn? Na een kleuradvies kleding kun je laten zien wie je werkelijk bent.

figuur- en stijladvies

zakelijk kledingadvies

Waarom past iets wel of niet bij jou en je functie? Een zakelijk kledingadvies geeft inzicht én handvatten.

Contactgegevens

Daniëlle v.d. Velden
Tel. 06 42856328
info@styling-visagie.nl

Blijf op de hoogte

© 2020 Daniëlle Styling & Visagie | Privacyverklaring | Website: Monique van de Mortel