IMAGOCOACHING

Succes straal je uit

Jij bent supergoed in je vak. En toch heb je het gevoel dat je niet alle kansen en waardering krijgt die je verdient. Maar gelukkig heb je mij!

Als imagocoach werk ik samen met je aan een betere profilering en meer zichtbaarheid. Je kleding, make-up, lichaamstaal: alles komt aan bod. Met de juiste uitstraling boek je meer succes.

jouw voordeel

 • inzicht in je sterke en minder sterke kanten van je uiterlijke presentatie
 • een krachtige professionele uitstraling, meer impact en zakelijke kansen
 • je eigen unieke kledingstijl, passend bij je functie en persoonlijkheid

laat je uiterlijk voor je werken

Jouw uiterlijk moet voor je werken. Want je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Imagocoaching biedt inzicht in je sterke en minder sterke kanten van je uiterlijke presentatie.

Wat zeg jij eigenlijk met je kleding, make-up en lichaamstaal? Straal je voldoende deskundigheid uit? Of leiderschap? Je ontdekt het allemaal bij mij. Samen creëren we het beeld dat je voor ogen hebt en dat écht bij je past.

krachtig visitekaartje

Wil jij boven je concurrenten uitstijgen? En liefst ook boven jezelf? Met imagocoaching vergroot je je kansen.

Samen met mij werk je doelgericht aan je profilering en je zichtbaarheid, voor meer zakelijke impact. Ik maak een krachtig visitekaartje van je. Met jouw unieke zakelijke look en de juiste uiterlijke presentatie kun jij vol zelfvertrouwen de juiste klanten aantrekken.

fris je imago op met de juiste kleuren

Kleur is een machtig middel. Met tinten die écht bij je passen straal je en kom je krachtiger over. Bij een imagoadvies van mij is een persoonlijke kleuranalyse inbegrepen.

Heb je een specifiek doel, bijvoorbeeld meer autoriteit uitstralen tijdens een presentatie of onderhandeling? Ik leer jou graag hoe je kleuren in kan zetten als tool voor meer zelfvertrouwen en succes.

WAAROM DANIËLLE INSCHAKELEN VOOR EEN IMAGOADVIES?

 • 1.

  professionele imagocoaching, styling en visagie

 • 2.

  imagocoaching is inclusief kleuranalyse

 • 3.

  oog voor detail én voor jou

 • 4.

  zelfvertrouwenboost gegarandeerd

 • 5.

  inspirerende stijltips en -tricks

 • 6.

  afspraken buiten kantooruren mogelijk

 • 7.

  ook groepsadvies en incompany

feestmake-up

klant over Daniëlle

“Ik wilde graag hulp bij het uitzoeken van de juiste kleding voor mijn zakelijke fotoshoot. Daniëlle heeft mijn imagowensen vertaald naar kledingsets, precies passend bij wat ik wil uitstralen. Het is me zo goed bevallen dat ik haar voor een ander project – met een andere doelgroep – weer heb gevraagd.”

Inge

JOUW WEG NAAR EEN KRACHTIG VISITEKAARTJE

stap 1

Kennismakingsgesprek (o.a. wensen bespreken)

stap 2

Spiegelsessie, ontdekken van sterke en minder sterke kanten huidige uiterlijke presentatie.

stap 3

Kleuranalyse

stap 4

Advies kleding en make-up, do’s en don’ts lichaamshouding, gericht op jouw doel.

stap 5

Alles op een rij zetten: jouw topkleuren en persoonlijke handvatten. Na afloop ontvang je een stijlpaspoort.

SUCCES UITSTRALEN?

Schakel mij in voor imagocoaching. Samen maken we jouw uiterlijke presentatie krachtiger. Zo kun jij uitblinken!

Handig om te weten

Voor imagocoaching kom ik graag naar jou toe. Op een voor jou geschikt tijdstip. ’s Avonds? Geen enkel probleem. Wil je juist liever even de deur uit? Je bent van harte welkom in mijn studio. Groepsadvies en incompany is tevens mogelijk.

Een standaard imagoadvies duurt circa 2 uur. Uitbreiding met bijvoorbeeld Personal Shopping Zakelijk of Zakelijk Kledingadvies is altijd mogelijk. Alles op maat voor jou!

De kosten voor imagocoaching zijn afhankelijk van jouw wensen. Neem contact met me op voor meer informatie en een prijsopgave. Mijn imagoadvies is overigens zakelijk declarabel als representatiekosten.

selfiestrippenkaart

Sta je thuis of in de winkel voor de spiegel en weet je het even niet meer? Met de selfiestrippenkaart van Daniëlle Styling & Visagie krijg je 10 keer professioneel stylingadvies. Je hoeft alleen maar even een selfie te appen.

Prijs: € 50,- 

cadeaubon

Imagocoaching van Daniëlle is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om weg te geven. Ken jij iemand die wel wat meer zakelijke power kan gebruiken? Verras haar of hem een cadeaubon van Daniëlle Styling & Visagie.

Combineer en straal nog meer

imagocoaching

personal shopping

Vul jouw zakelijke garderobe aan met fantastische nieuwe kleding die perfect bij jou en je job past. Meer over shoppen.

imagocoaching

visagie fotoshoot zakelijk

Zakenportret laten maken voor je website? Ik tover je vakkundig om in de krachtigste versie van jezelf. Meer over visagie fotoshoot zakelijk.

imagocoaching

zakelijk kledingadvies

Combineren kun je leren. Met mijn tips en tricks stel jij straks met gemak de mooiste zakelijke outfits samen. Meer over zakelijk kledingadvies.

Contactgegevens

Daniëlle v.d. Velden
Tel. 06 42856328
info@styling-visagie.nl

Blijf op de hoogte

© 2020 Daniëlle Styling & Visagie | Privacyverklaring | Website: Monique van de Mortel