personal shopping

VAN KLEDING-
STRESS NAAR HAPPINESS

Het liefst wil je elke dag stralend gekleed de deur uit. Maar er hangt niks in je kast wat écht fantastisch voelt. En nieuwe kleding shoppen: brrr… Je ziet al snel door de bomen het bos niet meer. Herkenbaar?

Als personal shopper help ik je met het vinden van mooie stijlvolle outfits die 100% bij je passen. Jij grijpt nooit meer mis. Vaarwel onzekerheid, welkom complimentjes!

jouw voordeel

 • kleding die écht bij je past, een garderobe zonder miskopen
 • een mooie unieke uitstraling
 • met weinig tijdsinvestering en zonder winkelstress veel nieuwe outfits

Eerlijk shopadvies, garderobe zonder miskopen

Het leek zo’n geweldig jurkje in de winkel. En de verkoopster vond het prachtig staan. Maar eenmaal thuis… Je voelt je gewoon onzeker in het kledingstuk. Zonde!

Van mij krijg je eerlijk en objectief advies. We gaan alleen voor outfits die écht bij jouw figuur en persoonlijkheid passen, maar vooral ook lekker zitten. Geen miskopen dus met personal shopping. Klein budget? Prima! Stralend voor de dag komen hoeft niet duur te zijn. En maatje 36 hebben is ook beslist niet nodig om te shinen.

vang complimentjes met je eigen unieke kledingstijl

Niemand wil een grijze muis zijn. Ook jij niet, toch? Na een shoppingsessie met mij kun jij complimentjes vangen met jouw eigen unieke kledingstijl. Samen gaan we voor een kloppend totaalplaatje, oftewel de beste versie van jezelf. Want jij bent het waard!

Natuurlijk vergeet ik je schoenen en accessoires niet. Met mij shoppen is van top tot teen shoppen. Bovendien leer je hoe je alles mooi kunt combineren in je eigen stijl. Wel zo handig!

relaxed kleding shoppen en passen

Shoppen met mij is een leuk uitje. Heb je echter geen tijd voor een shopmiddag? Of een hekel aan winkelen? Geen nood! Ik ga ook graag in mijn eentje voor je op pad. Vervolgens kom ik met mijn kledingselectie naar je toe. En jij hoeft alleen nog maar te passen. Gewoon lekker thuis!

Ik zorg ervoor dat er genoeg is om uit te kiezen. Uiteraard verlies ik je budget niet uit het oog. Met al je nieuwe aanwinsten én mijn stijltips ben jij straks razendsnel mooi. Bye bye kledingstress!

waarom Daniëlle inschakelen?

 • 1.

  professionele styling en coaching

 • 2.

  100% slaaggarantie

 • 3.

  net even wat anders, maar tóch jij

 • 4.

  zelfvertrouwenboost gegarandeerd

 • 5.

  thuis kleding passen en stylen mogelijk (ook ’s avonds)

klant over Daniëlle

“ Nadat ik veel was afgevallen had ik opeens een heel ander figuur. Mijn hele garderobe moest worden vernieuwd en dat bleek toch lastiger dan gedacht. Ik besloot Daniëlle in de arm te nemen. Na een vrijblijvende kennismaking bij mij thuis, waarin Daniëlle alle tijd nam voor een kleuranalyse, een figuuranalyse, etc., koos ik ervoor om samen met haar te gaan winkelen. Alles was geregeld! Er hing al kleding voor mij apart. Ik hoefde alleen maar te passen. Veel efficiënter dan zelf moeten zoeken in rekken. In drie uur tijd heb ik heel wat tassen vol geshopt. Heel fijn is dat Daniëlle zoveel combinaties weet te verzinnen. Kortom, ik ben super geholpen. Ik heb bewuste keuzes kunnen maken en veel tips gekregen over waar ik op kan letten (deze heeft Daniëlle ook nog verwerkt in een compleet verslag dat ik altijd kan napluizen). Ik raad het iedereen aan!”

Kristel

WEER STRALEND VOOR DE SPIEGEL (STAPPENPLAN)

stap 1

Kennismaking

stap 2

Budget bespreken, wensen vertalen en een shopdatum prikken.

stap 3

Samen shoppen in (vooraf gekozen) winkels of thuis je outfit kiezen, uit de door Daniëlle geselecteerde items.

stap 4

Finishing touch, accesoires toevoegen.

Extra

Lunch en/of uitgebreid kledingadvies.

SHOPPEN VOOR MEER ZELFVERTROUWEN?

Ik ben je personal shopper. Samen gaan we op zoek naar krachtige outfits waarin jij straalt.

Handig om te weten

Hoe en waar je kleding shopt en past, beslis jij helemaal zelf. We kunnen de stad in gaan of winkelen in een modezaak in de buurt. Maar ik kan je ook thuis helpen. Dan shop ik voor je en vervolgens passen we de items op een tijdstip dat het jou uitkomt. ’s Avonds? Geen probleem.

De één slaagt razendsnel, bij de ander duurt het wat langer. Daarom is mijn shoptijd variabel. Alles op maat voor jou! Het is ook mogelijk om Personal Shopping te combineren met bijvoorbeeld Personal Shopping Zakelijk of de Garderobecheck.

Ik help je met shoppen vanaf € 50,- per uur. Uitbreiding met andere diensten en/of lunch? Neem contact met me op voor meer informatie en een prijsopgave. Reiskosten zijn € 0,24 p/km, vanaf +20 km. Zie personal shopping als een investering in jezelf! Mijn kledingadvies is zakelijk declarabel als representatiekosten.

selfiestrippenkaart

Sta je thuis of in de winkel voor de spiegel en weet je het even niet meer? Met de selfiestrippenkaart van Daniëlle Styling & Visagie krijg je 10 keer professioneel stylingadvies. Je hoeft alleen maar even een selfie te appen.

Prijs: € 50,-

cadeaubon

Personal shopping is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om weg te geven. Ken jij iemand die wel een nieuwe garderobe kan gebruiken? Geef haar of hem een cadeaubon van Daniëlle Styling & Visagie.

Combineer en straal nog meer

personal shopping

garderobecheck

Herontdek je kledingkast tijdens een garderobecheck. En creëer overzicht! Voor rust in je hoofd. 

personal shopping

figuur- en stijladvies

Waarom past iets wel of niet bij je? Een figuur- en stijlanalyse geeft inzicht én meer zelfvertrouwen.

personal shopping

kleuradvies kleding

Wil jij niet langer een grijze muis zijn? Na een kleuradvies kleding kun je laten zien wie je werkelijk bent.

Contactgegevens

Daniëlle v.d. Velden
Tel. 06 42856328
info@styling-visagie.nl

Blijf op de hoogte

© 2020 Daniëlle Styling & Visagie | Privacyverklaring | Website: Monique van de Mortel