KLEURADVIES KLEDING

ONTDEK WAT KLEUR MET JE DOET

Jij wilt stralen met kleur. Maar je hebt geen idee welke tinten écht goed bij je passen. Dus draag je vaak veilig en vertrouwd zwart, blauw of wit. Zonde hoor! En een gemiste kans.

Ik help je graag met persoonlijk kleuradvies. Samen ontdekken we welke kleuren jou jonger en frisser maken en welke kledingcombinaties effectief voor je zijn.

jouw voordeel

 • een mooiere, jongere en frissere uitstraling
 • zelfverzekerd shoppen, geen miskopen meer
 • makkelijker kleding combineren

Bye bye grijze muis, welkom stralende jij

Wil je niet langer een grijze muis zijn? Na een kleuradvies van mij kun je eindelijk aan je omgeving laten zien wie je werkelijk bent.

Aan de hand van mijn professionele kleuranalyse ontdek je welke basis- en accentkleuren jou mooi staan. Natuurlijk onthul ik ook jouw ultieme toptinten. Met kleuren die écht bij je passen straal je en maak je altijd een goede (eerste) indruk!

zelfverzekerd shoppen met je persoonlijke kleurenpaspoort

Met jouw beste kleuren ‘in the pocket’ winkel je een stuk zelfverzekerder. Van mij krijg je na afloop van het kleuradvies een handig kleurenpaspoort. Uiteraard met toelichting.

Het paspoort is geheel afgestemd op jouw persoonlijke kenmerken (o.a. huid, ogen, haar). Zo hoef je nooit meer te twijfelen tijdens het shoppen. En belangrijker nog: je voorkomt miskopen!

kleurenharmonie in je kledingkast, eenvoudig combineren

Met de juiste kleuren in je garderobe is het combineren van kleding een stuk eenvoudiger. Het kan haast niet mis, zeg maar. Prettig, want dan heb je geen last van kledingstress in de ochtend en kun je op tijd én stijlvol de deur uit.

Tijdens het kleuradvies laat ik je uiteraard mooie combinaties zien uit je eigen kast. Voor de spiegel ontdekken we samen de do’s en de don’ts voor jou.

WAAROM STYLIST DANIËLLE INSCHAKELEN?

 • 1.

  professionele kleuranalyse, styling en coaching

 • 2.

  100% kleurgeluk

 • 3.

  inclusief make-up tips

 • 4.

  afspraken buiten kantooruren mogelijk

 • 5.

  ook groepsadvies en incompany

kleuradvies kleding

klant over Daniëlle

“ De investering in Daniëlle’s diensten is het mij dubbel en dwars waard geweest. Ik heb nu veel meer notie van wat me goed staat. Ik weet welke kleuren me er fris doen uitzien en hoe ik mijn fysiek sterke punten benadruk met de juiste kleding. Meer vertrouwen voor de spiegel dus! En ik denk dat ik zelfs het shoppen een beetje leuker ben gaan vinden.”

Jennemieke

KLEUR BEKENNEN MET DANIËLLE (STAP VOOR STAP)

stap 1

Kennismakingsgesprek

stap 2

Analyse huid, haar en ogen

stap 3

Spiegelsessie, do’s en don’ts

stap 4

Combinaties maken uit eigen kledingkast

stap 5

Kleurenpaspoort samenstellen

Extra

Make-up tips

JONGER EN FRISSER UITERLIJK?

Ik ben je kleurenadviseur. Samen ontdekken we welke tinten jou laten stralen.

Handig om te weten

Kleur bekennen kan bij jou thuis voor de spiegel of in de studio. Op een tijdstip dat het jou uitkomt. ’s Avonds? Geen probleem. Groepsadvies en incompany is tevens mogelijk.

Een standaard kleuradvies duurt circa 2 uur. Uitbreiding met bijvoorbeeld figuur- en stijladvies of de garderobecheck is altijd mogelijk. Alles op maat voor jou!

Je betaalt € 100,- voor een kleuradvies kleding (make-up tips inbegrepen, uitgebreid persoonlijk make-up advies op aanvraag). Reiskosten zijn € 0,24 p/km, vanaf +20 km. Zie het advies als een investering in jezelf! Mijn kledingadvies is zakelijk aftrekbaar als representatiekosten.

selfiestrippenkaart

Sta je thuis of in de winkel voor de spiegel en weet je het even niet meer? Met de selfiestrippenkaart van Daniëlle Styling & Visagie krijg je 10 keer professioneel stylingadvies. Je hoeft alleen maar even een selfie te appen.

Prijs: € 50,-

cadeaubon

Een kleuradvies van Daniëlle is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om weg te geven. Ken jij iemand die een kleurenboost kan gebruiken? Verras haar of hem met een cadeaubon van Daniëlle Styling & Visagie.

Combineer en straal nog meer

kleuradvies kleding

persoonlijk make-up advies

Welke make-up tinten maken jou jonger, frisser en aantrekkelijker? Ontdek het tijdens een persoonlijk make-up advies.

kleuradvies kleding

figuur- en stijladvies

Waarom past iets wel of niet bij je? Een figuur- en stijlanalyse geeft inzicht én meer zelfvertrouwen.

kleuradvies kleding

personal shopping

Vul jouw garderobe aan met fantastische nieuwe kleding die helemaal bij je past. Ik ga graag voor je of samen met je shoppen.

Contactgegevens

Daniëlle v.d. Velden
Tel. 06 42856328
info@styling-visagie.nl

Blijf op de hoogte

© 2020 Daniëlle Styling & Visagie | Privacyverklaring | Website: Monique van de Mortel